Tässä blogissa esittelen sulle toteutuneen asiakastapauksen, jossa olin esiintymässä. Paljastan Sheilan 3 ässän reseptin: sujuva, suosittu, drag show.

Kerron, miten tapahtumasta saadaan onnistunut ja miten yhdessä tilaajan kanssa voidaan räätälöidä molempia osapuolia tyydyttävä kokonaisuus. Loppujen lopuksi saat kuulla, miksi asiakkaat puhuivat pitkään nähdystä ja koetusta esityksestä ja mitä mieltä he olivat, kun “Paula Koivuniemi” asteli karaokejuontajaksi. Tilaajana oli Spa Hotel Runni Oy ja Marjut Kasslin-Kokkonen, jonka kanssa kaikki käytännön asiat sovittiin niin ennen keikkaa kuin keikkapaikallakin.

Sheilan 3 ässän salainen resepti: sujuva, suosittu, show

Minulta on kysytty usein, mitä kautta asiakkaat oikein tilaavat minut keikalle? Ottavatko he vaan yhteyttä suoraan ohjelmatoimistoon vai suoraan minuun? Mistä asiakkaat tietävät ottaa yhteyttä juuri Sheilaan? 

Suurin osa suorista yhteydenotoista tulee sellaisilta asiakkailta, jotka ovat nähneet minun drag show’n tai ovat kuulleet jonkun tutun nähneen minut lavalla. Eli puskaradio puhuu. Niin myös tässä esimerkkitapauksessa tilaaja Marjut oli nähnyt Tahko Spa Areenassa minut esiintymässä. 

puskaradio puhuu…

Ensimmäinen osanen Sheilan salaisesta kolmen ässän reseptistä on suosio: puskaradio puhuu ja se, jos mikä on paras markkinointikeino. Monet asiakkaani ovat joko nähneet tai kuulleet joltain muulta, joka on nähnyt esiintymiseni ja suositellut Sheilaa esiintyjäksi tapahtumaan tai tilaisuuteen.

Toinen palanen reseptistä on sujuvuus. Minulle on tärkeää sujuvuus koko palveluketjussa aina tarjouspyynnöstä lähtien siihen hetkeen, kun poistun keikkapaikalta. Ajattelen aina asiakkaan parasta. En ainoastaan tilaajan, vaan myös hänen asiakkaitaan tapahtumassa. Asiakkaalle pitää olla mahdollisimman helppoa, sujuvaa ja vaivatonta työskennellä esiintyjän kanssa.

Viimeinen puuttuva reseptin palanen on itse Show. Haluan auttaa tilaajaa luomaan onnistuneen kokonaisuuden ja show’n hänen toiveiden mukaan. Pyrin aina räätälöimään esitystä mahdollisuuksien mukaan ja toteuttamaan tilaajan ajatuksia ja ideoita. Joskus siihen vaaditaan enemmän ja joskus vähemmän. Välillä tilaaja toivoo, että tulen vain paikalle, viihdytän yleisön ja poistun paikalta ja joskus tilaaja voi toivoa, että toimin koko illan seremoniamestarina.

Asiakas on siis aina ykkönen.

3 ässän Sheila: Sujuva Suosittu Show Runnilla

Spa Hotel Runni Oy on Iisalmessa sijaitseva kylpylä-hotelli, joka on perustettu jo vuonna 1904. Kylpylähotellissa on 81 huonetta ja reilu 200 vuodepaikkaa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Runni

Runnilla on järjestetty tansseja ja keikkoja sekä erilaisia tapahtumia. Isossa ruokasalissa on korotettu näyttämö, jossa iltaisin myös hotellin asiakkaat pääsevät laulamaan karaokea. 

Samana viikonloppuna  Runnilla järjestettiin häämessut paikallisten yrittäjien toimesta. Koko hotelli oli muuttunut hääparatiisiksi, jossa näytteilleasettajat toivat esiin tuottetaan. Lauantaina illan päätteeksi järjestettiin myös muotinäytös, jossa paikalliset yrittäjät esittelivät hääasuja.

Tilaajana Spa Hotel Runnilta toimi Marjut Kasslin-Kokkonen, joka oli nähnyt esitykseni Tahkovuorella aiemmin. Hän vaikuttui esityksestä ja halusi tilata Sheilan esiintymään häätapahtuman pääjuhlaan.

Minusta tuntui siltä, että Sheila kuunteli ja toteutti mitä toivottiin

Marjut Kasslin-Kokkonen

Spa Hotel Runni tarvitsi tilaisuuteensa sellaista ohjelmaa, joka sopii erikoisteemaviikonlopun pääjuhlaan. Heillä oli myös tarve sellaiselle esiintyjälle, joka pystyy heittäytymään vaihtuviin tilanteisiin ja muuttuvaan suunnitelmaan. 

Etsimme Runnille monipuolista viihdettä, tätä päivää ja iloa elämään sekä tietysti show’ta, josta puhuttiin pitkään. -Kasslin-Kokkonen mainitsee. 

Olimme sopineet keikasta Marjutin kanssa sähköpostilla. Lähempänä tilaisuutta tapahtuman järjestäjät olivat yhteydessä ja kysyivät, mikäli voisin osallistua muotinäytökseen malliksi. Hetken mietittyäni lupauduin osallistumaan, sillä aikataulullisesti se sopi mainiosti. 

Häämekkomallina
Hääpukumallina.

Drag -artistina on aina mietittävä maskeerausta ja sen kestämistä ja/tai uudelleen maskeerausta ja aikataulua. Tällä kertaa aikataulut sopivat yhteen hyvin ja sain pukeutua todella kauniiseen häämekkoon.

Neuvottelut esiintymisestä sujuivat hyvin kaikin puolin suoraan Sheilan kanssa. Tuntui, että Sheila kuunteli ja toteutti mitä toivottiin -Kasslin-Kokkonen kertoo. 

Yhteistyö Runnilla sujui helposti ja vielä viimehetken toiveet otettiin huomioon. Oman keikkani jälkeen astelin vielä muutamalla eri hahmolla juontamaan karaokea. Tämä tuli kaikille yllätyksenä, mutta oli mukava hypätä erilaiseen tekemiseen improvisoiden. Myös hahmoista Paula Koivuniemi asteli juontamaan laulajia lavalle. Asiakkaat nauroivat, kun Paula kertoi omia tarinoitaan laulajien välissä.

Kun yhteistyö on sujuvaa ja sallivaa, niin tällaisia “kokeiluja” syntyy helposti.

Spa Hotel Runnin asiakkaat, sekä tilaajataho pitivät esityksestä. Toiveena Runnilla oli saada monipuolista viihdettä ja iloa elämään, eli ns. “tätä päivää” sekä ideoita, mitkä sopivat Runnin ympäristöön ja tapahtuman ideaan sekä viikonlopun luonteeseen.

Yhteistyö sujui täydellisesti. Muutama sana ja Sheila jo tiesi missä mennään. Sheila kuunteli ja toteutti ammattitaitoisen esityksen ja show’sta puhuttiin pitkään. Ammattitaitoa kiiteltiin!

Marjut Kasslin-Kokkonen

Sheilan ei-enää-niin-salainen resepti: sujuva, suosittu, drag show kehittyy jatkuvasti

Mikäli sinulla on tarvetta sujuvalle ja suosiota keräävälle esitykselle, sinun on syytä harkita Sheila drag show’ta tilaisuuteesi esiintymään. Palveluni kehittyy jatkuvasti ja minulle on tärkeää luoda asiakkaalle kokemus siitä, että häntä kuunnellaan ja palvellaan niin hyvin kuin on mahdollista. 

Siksi rohkaisenkin sinua, tapahtumanjärjestäjä siihen, että uskallat kysyä ja kertoa artistille toiveitasi. Mitä enemmän artisti saa kuulla tilaisuuden luonteesta ja tapahtuman rakenteesta, sitä paremmin hän voi palvella sinua.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla antti.taipale (a) sheila.fi tai soita 045-1479477, niin kartoitetaan sinun tapahtumasi läpi ja mietitään, millainen esitys sinulle sopisi.

Jaa tämä teksti myös somessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *