Moni tapahtumanjärjestäjä on kysynyt minulta, miksi drag show olisi hyvä vaihtoehto firman juhliin tai asiakastilaisuuteen. Olen vastannut useita kertoja ja kumonnut yleisiä harhaluuloja drag show’sta ja sen sisällöstä. Usein asiakas ei tiedä, mitä hän saa, kun hän on tilaamassa drag show’n tapahtumaansa. Tässä tekstissä käyn läpi 11 syytä, miksi drag show on loistava, ellei paras vaihtoehto yrityksen asiakastilaisuuteen ohjelmanumeroksi.

Drag artisti piristää tapahtumaa ja tuo huippuartistit samalle keikalle, samalla hinnalla.
Bäkkärikuva 2019.

Drag show yrityksen asiakastilaisuuteen ohjelmanumeroksi

15 vuoden aikana olen saanut kuulla useita kysymyksiä asiakkailta, jotka eivät tiedä mitä drag show on tai millainen drag show’n sisältö on.

On täysin ymmärrettävää, että jos ei tiedä, niin olettamuksia ja oletuksia tehdään kevyin perustein kuulopuheiden kautta.

Ymmärrän sinua todella hyvin, ja ei ole mikään ihme, sillä drag show on niin moniulotteinen ja siihen vaikuttaa niin moni tekijä.

Voi olla, että yhdistät sen Thaimaan ladyboy-esityksiin, tai kanariansaarten drag esityksiin tai vaikkapa räävittömään suomalaiseen drag show’n, joka pitää sisällään liian roisia huumoria, joka EI sovi tapahtuman luonteeseen.

Tiedän siis tasan tarkkaan, mitä käyt läpi ja siksi haluankin selventää sulle muutaman asian, ennen kuin lähdet vertailemaan suomalaisia drag esityksiä toisiinsa.

Kun lähetät tarjouspyynnön esiintyjälle, niin voit rohkeasti kysyä muutamilla kysymyksillä esityksen sisällöstä ja uskon, että saat vastauksen nopeasti.

Moni kamppailee sen kanssa, että voiko drag show olla liian kantaaottava esitys yrityksen juhliin tai vaikkapa asiakastilaisuuden ohjelmanumeroksi. Mitä asiakkaat tai kollegat ajattelevat?

Minulta on kysytty, että eihän esitykseni vaan ole loukkaava tai liian roisi, joka voisi jopa tuhota uusien asiakaskontakteiden syntymisen. Nämä ovat tuttuja ajatuksia monille ja tässä tekstissä haluankin tuoda selväksi mistä oikein on kyse, jos päätät tilata drag show’n yrityksesi asiakastilaisuuteen tai juhliin ohjelmanumeroksi.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: https://www.sheila.fi/2021/06/19/miksi-tilata-esiintyja-ohjelmanumeroksi/

Unohda dragiin liitetyt yleisimmät oletukset

Olen kuullut asiakkailtani muutamaan otteeseen, että joskus aiemmin on ollut tilanteita, että he ovat kokeneet jonkin drag show’n liian rohkeaksi tai että se on ollut loukkaavaa katsojia kohtaan.

Vahvan työmoraalin omaava esiintyjä (ja kuka vaan työntekijä) kunnioittaa aina asiakkaitaan. Drag show’n piirteisiin ei koskaan kuulu toisten loukkaaminen tai asiakkaan asettaminen naurunalaiseksi.

Drag voi olla välillä osallistava, mutta asiakkaan kunnioitus on aina läsnä. Jos epäilet, että tilaamasi artisti ei kunnioittaisi asiakkaitaan, voit aina pyytää, ettei hän osallistaisi liikaa asiakkaita.

Drag show on roisia!

Ei se enää ole. Dragiin kuuluu totta kai provosoiva huumori, mutta sen ei tarvitse olla ilkeää tai liittyä alapäähuumoriin. Toki pitää muistaa, että huumorin lajeja on yhtä monta, kuin on tekijää.

Siksi onkin hyvä vertailla ja rohkeasti kysyä esiintyjältä huumorin tyylistä ja sopeuttaa tätä järjestämäsi tapahtuman teemaan ja luonteeseen.

Sinua voi kiinnostaa myös tämä: https://www.anttitaipale.fi/5-tarkeaa-askelta-tapahtuman-jarjestamiseen/

Drag show voi pitää sisällään myös tanssijoita, livelaulua ja bändin.
Tina Turner ja tanssitytöt

Seuraavaksi luettelenkin nämä 11 syytä, miksi drag show on loistava valinta sun järjestämään asiakastilaisuuteen

11 syytä miksi drag show on loistava vaihtoehto yrityksen juhliin ohjelmanumeroksi

 • Mukaansatempaava rytmi
 • Tunnettuja kappaleita ja artisteja
 • Katsojakokemus perustuu usein artistien tunnistamiseen
 • Visuaalinen ja auditiivinen ilotulitus
 • Rentoa ja hauskaa huumoria
 • Voi laulaa ja nauraa esityksen aikana
 • Takuuvarma piristysruiske
 • Eturivin artistit samalla keikalla
 • Paljon halvempi, kuin 17 artistia erikseen ks. ylempi
 • Sopii vauvasta vaariin
 • Jää jokaiselle katsojalle mieleen pitkäksi aikaa

Mikäli haluat saada lisää vinkkejä tapahtuman järjestämiseen, esiintyjän valintaan tai lisää tietoa dragista niin tilaa blogitekstit suoraan sähköpostiisi.

Oletko sinä tilannut drag shown koskaan juhliisi?

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.