Esitys sai ensi-iltansa marraskuussa 2021 ravintola Nyyrikissä.

Kuvat: Johanna Sandborg ja Jukka Alasaari

Kaappi Auki!

Minna Kivelän ja Antti Taipaleen yhteisproduktio ​Kaappi Auki!​ on hulvaton kokoillan komedia, joka kertoo siitä, miten entinen huippustailaaja Make Mäkimaa jättää kaiken taakseen ja perustaa pukuvuokraamon, jossa myy menneisyyttään pois iltapuku kerrallaan.

Terttu Silvennoinen etsii kuumeisesti itselleen asua pomonsa syntymäpäiväjuhlille, mutta joutuu kohtaamaan oman epävarmuutensa ja pelkonsa, kun hän astuu Maken liikkeeseen asiakkaaksi.

Kaiken lisäksi Lisbeth Sohlberg kaupungin kovin juorutoimittaja, kärkkyy Maken kintereillä paljastaakseen Maken menneisyyden salaisuudet julkisuuteen.

Make ikään kuin vahingossa ja sattumalta keksii itselleen keinon päästä pois Lisbethin kynsistä luomalla itselleen kaksoissiskon ja soppa on valmis. Sekä Tertulla että Makella on omat menneisyyden luurangot kaapissa…

Kaappi Auki! komediassa putsataan pölyt menneisyyden luurangoista, korjataan huulipunalla vahingot ja laitetaan asiat helman heilautuksella kuntoon.

Miksi Terttu käyttää vaan poolopaitoja? Kuka voitti Rubiininen Nokkahuilu -kilpailun? Mikä hyydyttää Maken hymyn? Onko kaksi huoltomiestä parempi kuin yksi?

Luvassa yllättäviä juonenkäänteitä, jännitystä, naurua ja musiikkia sekä paljon hahmoja! Esityksen kesto: 1h 30min

Käsikirjoitus ja rooleissa: Minna Kivelä ja Antti Taipale