Etusivu » Greatest Hits – asiakkaiden ikisuosikki

Greatest Hits – asiakkaiden ikisuosikki

Sheila Drag Show asiakkaiden ikisuosikki:

Greatest Hits drag show on Sheilan esitetyin ja suosituin esityskokonaisuus.

Greatest Hits pitää sisällään tunnetuimmat naishahmot niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Esitys päivittyy aika ajoin, kun uusia mielenkiintoisia hahmoja nousee pinnalle: esimerkiksi tällä hetkellä Erika Vikman ja vaikkapa Krista Kiuru.

Esityksen runkona on kuitenkin vuosien työn tulos. Olemme hioneet tiimimme kanssa esitystä timanttiseksi niin omien kokemustemme perusteella, mutta myös asiakaspalautteen kautta. Keräämme anonyymia asiakaspalautemateriaalia ja nyt lähes 10 vuoden ajalta voidaan nähdä mikä asiakkaiden mielestä toimii ja mikä ei.

Asiakkaiden ikisuosikki!

Sheilan repertuaarissa on useita hahmoja, mm.  Katri Helena, Paula Koivuniemi, Tina Turner, Anita Hirvonen, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Chisu, Maija Vilkkumaa, Meiju Suvas, Marion Rung, Lady Gaga, Madonna, Irina, Ellinoora, Erika Vikman,  sekä Lea Laven, ja monia muita hauskoja näköishahmoja.

Sheila drag show asiakkaiden ikisuosikki!

Esitykseen valikoituu aina sen hetken kuumimmat nimet Sheilan intuition ja asiakkaan tilaisuuden mukaan.

Esitys on yhden miehen drag show ja sen kesto on yleensä n. 25 minuuttia. Hinta 1200-1500€ (ALV 0%)*.

Greatest Hits 2.0 voidaan esittää myös tanssijoiden kanssa.

*Hinta esitykselle muodostuu useasta tekijästä, esimerkiksi esityksen luomisesta esityskuntoon, esiintyjien lukumäärästä ja asiakkaan erityistoivomuksista. Paikkakunta, esitystila, aika ja yleisömäärä vaikuttavat ääni- ja valotekniikkaan ja matkakuluihin sekä tarvittaessa majoitukseen. Kokonaisuus määrittää myös teknisen henkilökunnan tarpeen.

Oletko jo lukenut artikkelin, joka kertoo miksi drag show on paras vaihtoehto yrityksen juhliin: https://www.sheila.fi/miksi-drag-show-on-paras-vaihtoehto-yrityksen-juhliin/

Esiintyjänä minulle on tärkeintä luoda viihdyttäviä, mutta myös koskettavia hetkiä, joita katsojat voivat muistella myös pitkään esityksen jälkeen. Aina ennen esiintymistä keskityn ja annan rauhan ja läsnäolon laskeutua tilaan ja itseeni. Sitä kautta saan ihmeellisen voiman, joka säteilee koko esityksen ajan ja kauttani matkataan useiden tunnettujen artistien maailmoihin.

Kuvia keikoilta:

Asiakaskokemuksia:

Tilaa uutiskirje!

Lähetän 1–4 viestiä kuukaudessa, tarkoitus ei ole täyttää sähköpostiasi turhilla viestillä, vaan lähetän sinulle tarjouksia ja tuoreimpia kuulumisia ensimmäisenä.

YHTEYDENOTTO:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen antti.taipale(a)sheila.fi tai alla olevan chatin kautta!